Heeft uw pand schade geleden door water, storm of brand of applicatiefouten?

Schade is natuurlijk altijd vervelend. U wilt zich vooral richten op het zo snel mogelijk herstellen van uw woning. Dat begrijpen we als geen ander. Een correcte waardebepaling van de schade is dan ook onze prioriteit.

Neem contact op

Jabjo Advies & Expertise als onafhankelijke schade expert

Wij staan als onafhankelijk schade expert voor u klaar om de stappen naar een volledig hersteld pand voor u in kaart te brengen. Dit proces nemen wij graag voor u uit handen zodat de zorgen en emotionele betrokkenheid u geen onnodige stress oplevert.

Wij weten wat er moet worden geregeld, waardoor u zich niet met ingewikkelde zaken bezig hoeft te houden en voor eventuele verrassingen komt te staan.

Bent u het niet eens met de schadebepaling? Schakel dan een contra-expert in

Wanneer een Contra-Expert inschakelen?

Als u het niet eens bent met het schadebedrag dat de verzekeraar of diens schade expert heeft bepaald, kunt u kiezen om een contra-expert in te schakelen. Ook als u in uw verzekeringskwestie geen gebruik wilt maken van de door de verzekeraar aangewezen expert helpen wij u graag verder. Bij het inschakelen van een contra-expert handelt de expert namens u de schade af met uw verzekeraar.

Contra-Expert bij Grote Schade

Bij grote schades is het altijd verstandig te kiezen voor een contra-expert, omdat hij als geen ander weet wat de realistische herstelkosten zijn. Samen met de expert van de verzekeraar wordt de schade dan vastgesteld. Indien de 2 herstelkosten van de experts niet overeenkomen, beoordeelt een vooraf gekozen derde expert de schade. Deze blijft tussen de schadebedragen van de andere experts. De beslissing van de derde schade-expert is dan leidend.

Bent u het niet eens met de schadevergoeding? Dan biedt een contra-expertise uitkomst.

Maar wat kost een contra-expert?

Let op: niet alle verzekeraars vergoeden de kosten van een volledig onafhankelijke contra-expert. Ze vergoeden vaak enkel kosten van experts die zijn aangesloten bij een brancheorganisatie. Vraag daarom altijd even na bij uw verzekering of onze kosten in uw situatie vergoed worden.

Vraag nu naar de mogelijkheden