Advies & Expertise

Opleveringen bij nieuwbouw / verbouwingen

Onze deskundige diensten op het gebied van huiskeuringen en opleveringen zijn speciaal ontworpen om u te ondersteunen bij nieuwbouw- en verbouwprojecten. Of u nu een woning koopt, verkoopt, renoveert of een nieuwbouwhuis bouwt, wij staan klaar om u te helpen.

Onze ervaren inspecteurs voeren grondige huiskeuringen uit om ervoor te zorgen dat uw woning voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, kwaliteit en bouwvoorschriften. We inspecteren zorgvuldig alle aspecten van het huis, inclusief de structuur, elektrische systemen, sanitair, verwarming en koeling, isolatie en nog veel meer. Na de keuring ontvangt u een gedetailleerd rapport met onze bevindingen en aanbevelingen.

Jabjo Inschakelen

Oplevering en Verbouwprojecten

Daarnaast bieden we ook opleveringsdiensten aan voor nieuwbouw- en verbouwprojecten. Onze experts begeleiden u tijdens de opleveringsfase en controleren of het werk volgens de specificaties en contractuele afspraken is uitgevoerd. We zorgen ervoor dat alle bouw- en afwerkingsdetails zijn voltooid en dat de kwaliteit van het werk aan uw verwachtingen voldoet.

Bij Jabjo Advies streven we ernaar om u gemoedsrust te bieden tijdens het proces van nieuwbouw of verbouwing. Onze professionele diensten helpen u potentiële problemen te identificeren voordat ze groter worden en bieden waardevolle inzichten voor een succesvolle oplevering.

Neem contact op