Bent u het niet eens met de schadebepaling? Schakel dan een contra-expert in

Wij staan als onafhankelijk contra-expert voor u klaar om de stappen naar een volledig hersteld pand voor u in kaart te brengen.

Neem contact op

Wanneer een Contra-Expert inschakelen?

Als u het niet eens bent met het schadebedrag dat de verzekeraar of diens schade expert heeft bepaald, kunt u kiezen om een contra-expert in te schakelen. Ook als u in uw verzekeringskwestie geen gebruik wilt maken van de door de verzekeraar aangewezen expert helpen wij u graag verder. Bij het inschakelen van een contra-expert handelt de expert namens u de schade af met uw verzekeraar.

Contra-Expert bij Grote Schade

Bij grote schades is het altijd verstandig te kiezen voor een contra-expert, omdat hij als geen ander weet wat de realistische herstelkosten zijn. Samen met de expert van de verzekeraar wordt de schade dan vastgesteld. Indien de 2 herstelkosten van de experts niet overeenkomen, beoordeelt een vooraf gekozen derde expert de schade. Deze blijft tussen de schadebedragen van de andere experts. De beslissing van de derde schade-expert is dan leidend.

 

Onze expertise ligt met name bij:

  • Natuursteen applicaties op zowel vloeren als wanden bij binnen en buiten toepassingen
  • Montage van keukens en badkamers
  • Metselwerk
  • Stucwerk
  • Bij en aanbouw
  • vloerconstructies
  • Vloerafwerkingen zoals Tegelwerk, Parket, vinyl, PVC en gietvloeren

Bent u het niet eens met de schadevergoeding? Dan biedt een contra-expertise uitkomst.

Maar wat kost een contra-expert?

Let op: niet alle verzekeraars vergoeden de kosten van een volledig onafhankelijke contra-expert. Ze vergoeden vaak enkel kosten van experts die zijn aangesloten bij een brancheorganisatie. Vraag daarom altijd even na bij uw verzekering of onze kosten in uw situatie vergoed worden.